Even voorstellen…

 

De budgetcoach
De budgetcoach

De budgetcoach

Mijn naam is Patricia Boshamer, Kiwa geregistreerd budgetcoach.Ik heb de opleiding schuldhulpverlening NEN8048 met goed gevolg afgerond. De certificering houdt in dat ik mijn vakkennis op peil moet houden door het behalen van jaarlijkse permanente educatie punten.

Ervaring

Ik heb diverse administratieve financiële opleidingen gevolgd en praktijkervaring opgedaan op de boekhouding in een ziekenhuis, in de automotive branche, bij een zorg- verpleeghuis en bij een organisatie voor geestelijke gezondheidszorg.

Opdrachtgevers

Regelmatig zit ik voor een opdrachtgever met mensen aan tafel die een hypotheekachterstand hebben. Dit kan iedereen overkomen, bijvoorbeeld door een daling in het inkomen, een belastingaanslag of hogere vaste lasten. Als er een inkomen wegvalt dan zal er (nog meer) op de uitgaven gelet moeten worden. Door samen met de mensen de maandelijkse inkomsten en uitgaven in beeld te brengen komt er weer inzicht in het huishoudbudget. Door te kijken naar de mogelijkheden voor inkomensverruimende maatregelen, zoals het aanvragen van toeslagen, subsidies en kwijtscheldingen kan het inkomen verruimd worden. Ook gaan we kijken of er nog besparingen mogelijk zijn.

Met en voor elkaar

Mensen vooruit helpen en zelfredzaam maken door samen met de klant te werken aan een stabiele financiële toekomst  dat is de belangrijkste reden dat ik voor het beroep van budgetcoach heb gekozen.

Financiële rust

Financiële rust is heel belangrijk, als je dat niet hebt kan dat stress, spanningen, depressie en ziekteverzuim veroorzaken. Met preventieve hulp van een budgetcoach kunnen deze problemen voorkomen worden.

Het doel wat ik samen met jou wil bereiken is dat je kunt UITKOMEN MET INKOMEN! Wil jij dat ook, stuur dan nu een mail en ga ervoor!

 

SLIMMER OMGAAN MET GELD