Besparen

Besparen

Besparen, daar is het nu de juiste tijd voor en het kan echt! Jij wil toch ook geld overhouden of weg kunnen zetten om te sparen voor die leuke stoel, tv of misschien wel een mooie reis.

Vergelijken

Vergelijken dat is waar het bij besparen om draait. Als je in december de tijd neemt om zorgverzekeringen, energiemaatschappijen, telecombedrijven en verzekeringen te vergelijken met diverse aanbieders dan weet ik zeker dat ook jij kunt besparen op je vaste lasten.

Collectief

Zoek de bedrijven op die collectief energie, verzekeringen en telecomproducten inkopen, zoals bijvoorbeeld ‘eigen huis’of ‘sloop de crisis.nl’ Schrijf je in bij deze bedrijven en vraag vrijblijvend offertes op. Let bij de energieprijzen wel op dat het vastrecht in het bedrag meegerekend is, dat wordt nog wel eens apart vermeld.

Agenda

Als je je verzekering of je telecom abonnement nog niet op kunt zeggen omdat je contract nog doorloopt, vermeld de datum een maand voor afloop van je contract in je agenda dan weet je zeker dat je op tijd bent met opzeggen (let goed op de opzegtermijn) en kun je gebruik maken van een nieuwe actie.

http://www.sloopdecrisis.nl

http://www.eigenhuis.nl